RPI Verificare VIN Gatuit Raport VIN Gratis Decodare VIN

RPI Raport Istoric Auto - Verifica VIN GRATIS WVWZZZ3BZ2E339520

Decodare VIN | Istoric daune auto WVWZZZ3BZ2E339520 | Verificare KM

Introdu aici codul VIN

GRATUIT Verificam istoricul masinilor second hand

Începând de astăzi, orice persoană care deţine sau intenţionează să achiziţioneze un vehicul poate verifica istoricul acestuia doar cu seria de sasiu - codul VIN


Raport VIN detaliat gratuit

Aleator, oferim zilnic la fiecare 100 de verificari cu un raport gratuit detaliat! Daca verificarea VIN curenta a fost aleasa, atunci mai jos veri regasi o serie de informatii suplimentare. Hint: Nu incerca cu acelasi VIN de mai multe ori pt. ca nu vor creste sansele de a fi ales!!!

Nu cumpara o masina fara sa ii stii istoricul!!!

Atentie la cele mai intalnite probleme dupa 500.000 de rapoarte de verificare a vehiculelor:

 • 1 din 5 autoturisme a fost declarat DAUNA TOTALA
 • 1 din 15 autoturisme a fost reconstruit RECONSTRUIT
 • 1 din 25 autoturisme a fost implicata in ACCIDENTE
 • 1 din 50 autoturisme are Kilometrajul MODIFICAT
 • 1 din 100 autoturisme a fost INUNDAT

RPI Verificare AUto VIN - Nu stii cum, o facem noi pentru tine! Stai linistit! Acum poti apela la noi! Solicita acum un Raport Verificare Auto online pentru Verificare KM, Daune, Accidente, Furt, Dotari, etc.
Cum verifica GRATIS seria de sasiu sau cum verific GRATIS codul VIN

Verificare KM la auto rulate - sfaturi utile

In cazul persoanelor care intentioneaza sa isi achitioneze un autoturism rulat, cea mai mare provocare o reprezinta kilometrajul si autenticitatea sa.

Noi consideram faptul ca pretul unui autoturism este realizat din 5 componente:
- starea tehnica si uzura
- vechimea vehicolului (cand a fost fabricat, nu cand a fost inmatriculat)
- rulaj - kilometrajul (sa nu fie exagerat dar nici foarte mic)
- prezenta daunelor (urmatiti dunele majore, nu cele minore)
- dotari - pretul de catalog

Nu trebuie inteles gresit, masinile nu trebuie vandute ca niste "gunoaie", iar vest europenii cam asa le vand, mai ales daca sunt sub 5000 euro.

Este NORMAL ca cineva care asa face pentru a-si castiga traiul, sa le pregateasca si sa le puna la punct. Din punctul nostrul de vedere este foarte bine si normal. Reflecta respectul fata de dvs. ca si client. Problema apare cand cumparati 2 masini sudate intr-una, defecte majore ascunse, KM dati inapoi cu sutele de mii.


O masina sa poata fi intretinuta, in mod obligatoriu trebuie cunoscut rulajul pentru a putea respecta calendarul de revizii si intretinere.


Am intalnit personal 2 cazuri in care cei de la RAR au gresit si au inscris KM gresit la efectuarea primului ITP (respectectiv 18.000 in loc de 180.000 la un GLA si 800.000 in loc de 200.000 la un Citroen) sau cand un service rapid a inregistrat un kilometraj ceva mai mic si apare din nou un decalaj. In aceste situatii trebuie evaluat numarul de KM uzuali parcursi de vechicolul vizat si poate rezulta daca a fost o eroare materiala sau o intentie voita.

O alta situatie poate fi intalnita atunci cand o masina este avariata si este reparata in regim prorpriu (la garaj) fara ca vehicolul sa aiba o interventie intr-un service autorizat, caz in care dauna nu poate aparea in sistem si respectiv, in rapoartele rezultate.

Un alt sfat de la cunoscatori, era sa renuntati la achizitie daca prindeti vanzatorul cu minciuni (am intalniti si reprezentante care au umblat cu "cioara" vopsita).

Starea tehnica se poate ascunde cu schimbarea unor componente cu cele mai ieftine din comert si o curatare mai avansata (detailing - chiar va recomandam dupa achizitie)
Uzura se poate ascunde unde se poate cu siilicon abundent, vopsea la spray, etc.

Componenta care modifica semnificativ pretul este reprezentata de kilometraj, pentru ca reprezinta rulajul masinii si modfica semnificativ pretul.
Majoritatea vanzatorilor practica modificarea kilometrajului, variind de la 20.000 la 100.000, 200.000 sau chiar 400-500.000 km, in functie de obrazul fiecaruia.

Indiferent daca vanzatorul este dealer, profesionist (cunoscut ca samsar) sau persoana fizica, majoritatea au invatat sa isi aleaga foarte bine fotografiile si cuvintele pentru a nu fi invocate ulterior vicii ascunse.

Astfel, daca sunteti atenti la textele anunturilor, puteti sa intalniti expresii precum:
- fara daune inregistrate - ceea ce nu insemna faptul ca vehicolul nu a avut daune ci doar ca acestea nu se regasesc in bazele de date specifice, sau
- kilometraj garantat prin factura (in loc de contract), iar in cazurile in care s-a indentificat un kilometraj modificat pana la achizitie, acestia au motivat ca asa au achizitionat autovehicolul si ei sunt de fapt de buna credinta....

Bineinteles ca exista moduri prin care se poate aproxima sau chiar citi cu exactitate anumite valori ale kilometrajului autovehicolului la anumite perioade de timp, dar exista si probabilitatea ca acestea sa fie urmarite si kilometrajul sa fie redus doar la limita acestora.

Clientii nostri beneficiaza de suportul si consultanta noastra cu privire la kilometrajul vehicolului vizat. Avem in acest sens si un serviciul de dedicat persoanelor care intentioneaza sa achizitioneze un vehicol rulat.

Va recomandam cu incredere sa apelati la serviciile noastre in procesul de achizitie al viitorului tau autoturism.

Explicatie Raport VIN Gratuit sau Verificare VIN Gratis

Pentru a intelege in ce consta Gratuitatea, venim in intampinarea clientilor si utilizatorilor siteului cu cateva lamuriri, iar pe aceasta cale dorind sa clarificam niste aspecte:
- noi oferim gratuit decodarea partiala a codului VIN si va oferim in acest sens un set de linkuri dinsponibile in partea dreapta sub casetele publicitare, likuri pe care daca le accesati, in functie de fiecare vehicol si istorciul lui, o serie de informatii utile prezentate explicit sau care rezulta evaluand costul unor servicii care costa mai mult daca auto vizat prezinta inregistrari.

- accesul bazele de date internationale in sistem de block-chain - puse la dipsozitia profesionistilor - ofera informatii doar contra cost, cost perceput pentru accesarea, iar accesarea nu garanteaza faptul ca se vor regasi si informatii relevante acolo.

Speram ca aceste clarificari sa lamureasca neclaritatile si sa domoleasca frustrara cu care va intalniti atunci cand doriti sa verificati un vechicol, iar in final apelarea la serviciile noastre sa rezulte .

NOU RAPORT ISTORIC AUTO GRATUIT

RPI Verificare AUto VIN - Nu stii cum, o facem noi pentru tine! Stai linistit! Acum poti apela la noi! Solicita acum un Raport Verificare Auto online pentru Verificare KM, Daune, Accidente, Furt, Dotari, etc. Registrul Auto Roman, a lansat oficial o aplicatie denumita Istoricul Vehicul, ce le permite viitorilor cumparatori sa verifice istoricul masinii pe care vor sa o achizitioneze la mana a doua.

Pentru a folosi aplicatia, trebuie sa intrati pe urmatorul link si sa completati campurile cu email-ul si respectiv numarul de identificare al masinii(Serie Caroserie sau Serie Sasiu). Pe email veti primi apoi un cod pe care v-a trebui sa il introduceti pe site-ul RAR.

Dupa realizarea acestor pasi, vi se va afisa pe site si veti primi si pe email Istoricul Vehiculului. Printre principalele date pe care le contine acest raport as enumera: marca, modelul, anul de fabrica, capacitatea cilindrica, puterea, norma de poluare, viteza maxima, valabilitatea ITP-ului si numarul de kilometri raportati la fiecare ITP realizat.

Pentru mai multe informatii va trebui sa achitati o suma modica de 35 lei/raport istoric auto.


Ce vizeaza Investigatia si ce releva Raportul de Verificare VIN ?

Raport Verificare VIN asigura o investigatie asupra autoturismelor pornind de la seria de sasiu, in functie de informatiile inregistrate in bazele de date nationale si internationale, in principiu, acoperind urmatoarele aspecte si verificari:

 • detalii despre inregistrari despre incidente si accidente pt (elemente implicate, costuri reparatii)
 • nr. de km inregistrati la intrarea in service-uri, TUV/RAR/MOT pt
 • evaluarea pretului de piata pt
 • verificarea bazelor de date vizand autoturismele raportate furate
 • informatii cu privire la modul de exploatare pt
 • numarul de proprietari anteriori pt pt
 • daca este subictul unei actiuni de executare sau recuperare pt pt
 • scopul utilizarii (taxi, uber, rental, livrari, scoala, guvernamental, etc)
 • imagini anterioare pentru pt
 • istoricul ofertelor anterioare de vanzare pt (pret anterior)
 • lista dotarilor esentiale pt
 • sfaturi privind verificarea la fata locului pt pt
 • sfaturi privind achizitia pt pt

Raportul VIN pt reprezinta cel mai la indemana instrument utilizat de persoanele care doresc achizitionarea unei masini utilizate!

 

Cum realizam Investigatia rezultatele ce genereaza Raportul pentru Verificarea VIN pt ?

Raportul VIN pt se obtine prin centralizarea informatiilor rezulate din utilizarea unor tehnologii informatice inteligente si efectuarea de investigatii si cercetari in mediul online si bazele de date disponibile ale furnizorilor de informatii inteligente automobilistice, serviceurilor autorizate, statiilor de verificare periodica, reprezentantelor auto, companiilor de asigurare si autoritatilor. In urma desfasurarii acestor investigatii asupra unui autoturism avand la baza codul sasiului, adica a codului VIN al masinii, va rezulta o serie de infomatii ce urmeaza a fi analizate si centralizate manual intr-un raport personalizat pentru dvs.
Cele 5 puncte cheie ale unui Raport VIN pt sunt urmatoarele:

 • daca a fost sau nu furat autoturismul
 • kilometrajul modificat
 • numarul si sumele aferente pentru daunele sau accidentele anterioare
 • daca a fost declarat dauna totala, reconstruit sau casat/dezmembrat
 • modul de exploatare al vehicolului (taxi, livrari, scoala, etc.)

Cum functioneaza comanda Raportului de verificare VIN pt

Procesul de comanda si intrarea in posesia Raportului de verificare pt a fost optimizat pentru a va fi facil si la indemana, totul fiind cuprins in trei pasi simpli:

 • Plasati comanda si efectuati plata
 • Completati formularul cu datele autoturismului ce urmeaza a fi verificat
 • Noi demaram investigatiile si va comunicam Raportul verificarii VIN prin email
verificare vin GRATIS
verificare cod vin

Alfa istoricul pt rulat inainte de achizitie

Doriti sa achitionati pt utilizat / rulat / second-hand?

Alegeti sa evitati probleme neplacute prin verificarea autoturismului inainte de achizitie apeland la acest Raport VIN pt , reprezentand o investitie minima ce va ofera rezultatele unei investigatii amanuntite asupra masinii dupa codul VIN - seria de sasiu sau numarul de identificare al autovehicolului.

Pentru a va proteja investitia si familia este recomandat sa verificati initial istoricul pt , kilometrajul inregistrat la verificarile periodice, destinatia si modul de exploatare, precum si interventiile din service-urile pentru a evita sa achizitionezi o masina cu KM modificati.

 

Nu ai găsit codul VIN în anunțul de vanzare al masinii?

Nici o problema, solicita-l cu încredere vânzătorului printr-un mesaj privat. Este dreptul tău să afli istoricul mașinii, înainte să începi procesul de cumpărare a unei masini rulate.

De ce sa achizitionati un Raport VIN pt

Cele mai importante motive care stau la baza deciziei dvs. inainte de a va decide asupra masinii pe care o veti achizitiona sunt urmatoarele:

 • evitati achizitia pt cu KM modificati (reprezinta o infractiune conform Cod Penal)
 • evitati achizitia pt cu daune semnificative
 • evitati achizitia pt raportat ca furat
 • evitati achizitia pt raportat casat, dauna totala, dezmembrat
 • evitati achizitia pt exploatat intr-un mod intens

 

RPI Verificare AUto VIN - Nu stii cum, o facem noi pentru tine! Stai linistit! Acum poti apela la noi! Solicita acum un Raport Verificare Auto online pentru Verificare KM, Daune, Accidente, Furt, Dotari, etc.

Din pacate multe din verificari au scos la iveala kilometraj modificat si accidente semnificative care au implicat structura de rezistenta a masinii. Spre exemplu, masinile cu peste 500.000 km apar la vanzare in Romania cu un kilometraj sub 200.000!

Nu pierde banii, protejeaza-te si hai sa verificam inainte sa faci achizitia!


Nu stii cum, o facem noi pentru tine!
verifica GRATIS vin WVWZZZ3BZ2E339520

EM Exchange Network Curs GDPR DPO | Externalizare DPO | Implementare GDPR | Kit GDPR | Audit Conformitate GDPR | Service Auto Iasi | Fier Forjat Iasi | Raport Istoric Auto | Verificare VIN Gratuit | Atelier Confectii Metalice Iasi | Mobilier comercial Frontdesk Dressing eFlex | Implementare Dezvoltare Durabila Casa AXI - Case ieftine 30mp
Curs Dezvoltare Durabila COR 242232 Online | Rapid Transformational Therapy - RTT Therapy Ana's Therapy | Implementare ESG Raportare ESG Kit Esg |